Vrijgezellenfeest

Een uitdagend vrijgezellenfeest aan de kust met activiteiten en horeca! Kortom een compleet verzorgde ochtend of middag waarbij u zelf niks meer hoeft te regelen.

Bijvoorbeeld eerst genieten van een ontvangst met een exotische cocktail, vervolgens een sessie blokarten, powerkiten, outdoor lasergamen of RIB varen en dan de dag afsluiten met een heerlijke barbecue!

Vanzelfsprekend zijn ook een ontvangst, lunch en borrel te realiseren. Afhankelijk van jullie tijdsplanning, wensen en budget maken wij graag een programma op maat.

Activiteiten voor een uitdagend vrijgezellenfeest

Onderstaande activiteiten hebben zich de afgelopen jaren bewezen als echte smaakmakers voor een uitstapje met een vrijgezel. Deze activiteiten hebben een tijdsduur van 60 minuten en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden tot een groter evenement.

Blokarten

powerkiten

RIB varen

Outdoor Lasergame

Workshop boogschieten

Workshop buksschieten

En na afloop…

Na afloop van jullie bezoek zijn jullie vanuit ons paviljoen binnen een half uur tot 45 minuten in de centra van onder andere Amsterdam, Haarlem of Alkmaar, waar het vrijgezellenfeest nog tot in de kleine uurtjes door kan gaan.