Bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje aan de kust van IJmuiden aan Zee staat voor spektakel, uitdaging en goed verzorgde horeca. Zeezicht Events verzorgt voor jullie een compleet pakket met activiteiten en horeca waardoor u werkelijk alles uit handen kunt geven en kunt genieten van een TOP uitje!

Activiteiten

Afhankelijk van uw wensen en het thema van uw evenement verzorgen wij voor u een uitdagen, sportief of teambuilding gericht programma. Blokarten, powerkiten, outdoor lasergame, RIB varen, een uitdagende GPS Quest of een programma Expeditie Robinson zijn onder andere programma’s binnen ons aanbod. Natuurlijk maken wij graag voor u een programma op maat.

Horeca

Een ontvangst met koffie/thee en gebak, een uitgebreid diner- of lunchbuffet, een drankarrangement en/of complete feestavond gaan natuurlijk prima samen met een actief programma op een uitdagend teamuitje. In ons sfeervolle paviljoen beschikken wij over meerder los te huren ruimtes en een groots terras op palen met een fantastisch uitzicht.

Vergaderen

Een vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien met audiovisuele begeleiding, drankjes en alle gemakken van een restaurant bij de hand. Wij dragen graag bij aan het succes van uw vergadering en/of presentatie met een goed ingerichte ruimte, een compleet arrangment met hapjes en drankjes en eventueel diverse uitdagende activiteiten!